Magyar Adria Yacht Club
 
MAY Club hírek


ÚJ HAJÓK montenegrói flottánkban!
Kompmenetrend Ugljanra
Olive Island Marina
Eladó használt
Bavaria 44-es
 
MIndenféle zene az ÖN kedvére!

Bavaria 44-es hajóinkon CD-lejátszó is található, amellyel zene akár a cockpitben is hallgatható. A tengeren ugyan sokan nem hallgatnak zenét, mégis jól jön néha a gyönyörű táj mellé az odaillő muzsika is.

Előfordul, hogy az ember otthon felejti kedvenc lemezeit, vagy egyszerűen félti az idegen lejátszótól. Vagyis jól jöhet egy kis zene a hajón!
De mindenkinek más tetszik!
Ezért minden Bavaria 44-esünkre kilenc lemezből álló válogatást készítettünk remélve, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót.

Van benne kellemes jazz, aztán énekelt jazz. A hármas számú CD-n jazz-rock hallható. A négyes a fiatalabbaknak való Hiphop & Rap válogatás. A Rock I. lemezen klasszikus nagy rockszámok hallhatók. A Rock II. valamivel lágyabb zene. A Romantikus válogatás... hát szóval az olyan romantikus válogatás. A világzene elnevezés sok mndenre ráhúzható, így az ilyen című nyolcas számú lemez nagyon vegyes, de egzotikus hangzásokat tartalmaz. A kilences pedig a klasszikus zenét kedvelőknek szóló válogatás, bár meglepetés azon is akad...

Ha kiváncsi a cd-k pontos tartalmára, azt megtalálja itt...

És a legfontosabb:

Búcsúzáskor a kilenc közül az egyik, Önök által kiválasztott lemezt a hajó leadásakor ajándékba adjuk!

Kellemes hajózást kívánunk!


 
Magyar Adria Yacht Club
 
1054 Budapest, Alkotmány u. 4. ........... Telefon: +36 1269 3584 ........ E-mail: charter@may-club.hu