Magyar Adria Yacht Club
 
MAY Club hírek


ÚJ HAJÓK montenegrói flottánkban!
Kompmenetrend Ugljanra
Olive Island Marina
Eladó használt
Bavaria 44-es
 
MAY Club Sportegyesületi tagság
A Magyar Adria Yacht Club Magyarországon bejegyzett sportegyesület, így tagjai – a Magyar Vitorlás Szövetség egyéb feltételeinek megfelelve – a magyarországi vitorlásversenyekre is benevezhetnek.
Aki valaha próbált egyesületen kívüliként valamilyen balatoni vitorlásversenyen – például a híres Kékszalagon – részt venni, az tapasztalhatta, milyen bürokratikus akadályokba ütközik, és milyen kiadásokra kényszerül, ha kitart szándéka mellett. Vagy belép valamely Magyarországon bejegyzett vitorlás egyesületbe, ahol az éves tagdíj 15000-50000 forint között változik, és emellett még a Magyar Vitorlás Szövetségnek is egyéni tagdíjat kell fizetnie. Másik lehetõség, hogy klubtagság nélkül, csak a Vitorlás Szövetség egyéni tagja, ám ennek éves tagdíja szintén jelentõs összeg.

A megoldás a Magyar Adria Yacht Club egyesületi taggá lenni.

A Magyar Adria Yacht Clubnál 2009-ben az éves sportegyesületi tagdíj 10000 Ft.

Ezzel a lehetõséggel elsõsorban azoknak a vitorlázóknak igyekszünk segítséget nyújtani akik balatoni versenyeken is részt kívánnak venni.

Egyéb költségek, amelyek ettõl a sportegyesületi díjtól függetlenül a Magyar Vitorlás Szövetségnek fizetendõk bármely klub tagja is a versenyzõ:
8200,- Ft MVSZ szövetségi bélyeg a 2009-es évre
820,- Ft leigazolási díj (új igazolás esetén)

Fentiek befizethetõk a sportegyesületi díjjal együtt irodánkban. Ez esetben az MVSZ felé Ön helyett mi intézzük a papírmunkát!

 


 
Magyar Adria Yacht Club
 
1054 Budapest, Alkotmány u. 4. ........... Telefon: +36 1269 3584 ........ E-mail: charter@may-club.hu