Magyar Adria Yacht Club
 
MAY Club hírek


ÚJ HAJÓK montenegrói flottánkban!
Kompmenetrend Ugljanra
Olive Island Marina
Eladó használt
Bavaria 44-es
 
Komp Zadarból az Ugljan-szigetre

A Magyar Adria Yacht Club kikötőjéhez, az Olive Island Marinához egy 15 perces komputat is meg kell tenni.
Zadar és az Ugljan-szigeten lévő Preko között sűrű a kompforgalom, még az elő-, és az utószezonban is. Mindenesetre érdemes indulás előtt ellenőrizni az indulási időpontokat, mert a napi menetrendben vannak sűrített és ritkított időszakok. Egyébként az utolsó járat általában este 11-kor indul, a hajnali első pedig 5 óra 30 perckor. Kompmenetrend (szeptember 13-i) itt letölthető : Zadar-Preko illetve Preko-Zadar vonalra, de ajánlatos ezt a Jadrolinija cég honlapján naprakészen ellenőrizni, mert kisebb változások lehetnek. A honlap horvát mellett angolul, németül vagy olaszul olvasható. Kezeléséhez segítséget nyújtunk itt...

Az Ugljanra tartó komp Zadar központjából, az óváros felőli rakpartról indul. A jegyet a Jadrolinija irodában kell megvásárolni. Ez egy kis, földszintes épület a komppal szemben, az út túloldalán. Ha több autó áll sorban a komphoz, az előrébb, balra lévő kis jegyiroda nehezen látható, ezért ajánlatos a komphoz érkezéskor azonnal előre sétálni. Jegy csak ott kapható.

Kompozás után, az Ugljan-szigeten Prekotól Sutomiscica, az Olive Island Marina körülbelül 2-3 kilométernyire van.

A komp költsége egy gépkocsi és utasai számára oda-vissza nagyjából annyi, mint például a sukosani Marina Dalmacijaban az charterhét alatti parkolás ára. Ugljani kikötőnkben viszont a MAY Club vendégeinek ingyenes a gépkocsik parkolása.
Egy öttagú családnak, normál gépkocsival egy kompozás ára kb. 160 kuna.


 
Magyar Adria Yacht Club
 
1054 Budapest, Alkotmány u. 4. ........... Telefon: +36 1269 3584 ........ E-mail: charter@may-club.hu