A II. Családi Regatta útvonala
2004.
június 26- július 3.

A tavalyi sikeres családi játék után, idén - jórészt ugyanazokkal a résztvevõkkel - ismét indul a versenyekkel színezett társas túra az Adrián. Ezúttal északra tartó útvonalat terveztünk, ám többek kívánságára mégis a délre tartó. Trogirt és a Hvar-szigetet is érintõ útvonalat terveztünk:

A II. Családi Regatta útvonala:

Június 26. szombat Hajóátvétel Sukosanban
Június 27. vasárnap Sukosan-Jezera : 28 tmf
Június 28. hétfõ Jezera-Trogir : 35 tmf
Június 29. kedd Trogir-Hvar (Palmizana) : 24 tmf
Június 30. szerda Hvar-Rogoznica : 32 tmf
Július 1. csütörtök Rogoznica-Vodice : 10 tmf
Július 2. péntek Vodice-Sukosan : 29 tmf
Július 3. szombat Hajóátadás  

Ezen a túrán is hasonló versenyekre, játékokra lehet számítani, mint tavaly. Természetesen ezúttal is lesznek az idõjárástól függõen rövidebb-hosszabb vitorlás futamok, maximum öt, amelybõl csak a négy legjobb számít az összetett eredménybe.

Idén is külön értékeljük a vitorlás versenyen kívül az egyéb játékok összetett eredményét. Ebben a vitorlás futamok dupla pontot érnek.

A napi verseny-, és játékprogramokról a reggeli megbeszélésen adunk írásos tájékoztató anyagokat, mivel a programot mindig a hely és az idõjárás függvényében alakítjuk.

Fontos tudnivaló a szakácsoknak! Az idei fõzõversenyen, amelyet útunk harmadik napján, kedden, Palmizana kikötõjében rendezünk az alapanyag, amit a versenyrendezõség ad, rizs lesz. Ebbõl kell alkotni tetszés szerinti ételt. A zsûri a kóstoló mellett külön pontozza majd a "mûvészi kivitelt" is, amely pontszám az étel tálalása, elnevezése, esetleg valamilyen felvezetõ szöveg, mûsor stb. segítségével javítható.

De természetesen lesz foci, kosárlabda, vizilabda, minigolf, kincskeresõ búvárkodás, motoros boci-szlalom, és teszt is. Sõt, ha az idõjárás és a körülmények lehetõvé teszik, akkor a gyerekeknek Sibenik elõtt lebonyolítjuk az erõs szél miatt tavaly elmaradt erõdfoglalást is.Az is bizonyos, hogy a kosárlabda, foci és minigolf versenyekre Vodicében kerülhet sor.

Kódlobogós rejtvény nem lesz, hátha megint mindenki reklámszövegnek vélné a feladványt, és ezért veszélybe kerül a díjkiosztó vacsora helyének és idejének kihirdetése. Vagy mégis legyen?

Viszontlátásra Sukosanban!


A nevezési díj tartalma:
- welcome drink
- érkezés napján vacsora
- utolsó estén vacsora
- hajóbérlet
- kikötói díjak
- motorcsónak külmotor

Nem tartalmazza:
- az üzemanyagköltséget
- a fakultatív programok költségeit.

Info: e-mail: charter@may-club.hu, telefonon: (1) 2693-584